Matala valta Anu Kantola

ISBN:

Published:

Paperback

200 pages


Description

Matala valta  by  Anu Kantola

Matala valta by Anu Kantola
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 200 pages | ISBN: | 5.75 Mb

Kuinka käyttää valtaa yhteiskunnassa, jossa ihmiset pitävät itseään vapaina ja tasa-arvoisina? Kuinka johtaa ihmisiä, jotka haluavat johtaa itse itseään? Matala valta kuvaa modernia vallankäyttöä. Nykyajan vallankäyttäjät ovat kehittäneet mataliaMoreKuinka käyttää valtaa yhteiskunnassa, jossa ihmiset pitävät itseään vapaina ja tasa-arvoisina? Kuinka johtaa ihmisiä, jotka haluavat johtaa itse itseään? Matala valta kuvaa modernia vallankäyttöä.

Nykyajan vallankäyttäjät ovat kehittäneet matalia tyylejä, joilla saavat tasa-arvoon uskovat ihmiset seuraamaan johtajiaan.Keskeinen teema on vallan imu: vallankäytöllä on kyky herättää ja puhutella ihmisten tunteita. Taitavat vallankäyttäjät saavat ihmiset rakastamaan, kunnioittamaan tai ihailemaan itseänsä. Kaikki vallan tyylit herättävät kuitenkin myös kielteisiä tunteita, jotka murentavat uskoa johtajiin ja saavat ihmiset etsimään vaihtoehtoja.

Anu Kantola kuvaa sitä, kuinka johtajat ovat johtaneet toisen maailmansodan jälkeisinä vuosikymmeninä. Erityisesti talouselämän johtajat ovat onnistuneet luomaan tyylejä, joiden avulla he ovat astuneet yhteiskuntien johtoon, samaan aikaan kun politiikka ja poliitikot ovat joutuneet kansalaisten epäsuosioon. FT Anu Kantola on yliopistonlehtorina Helsingin yliopiston viestinnän laitoksella.

Hän on aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija, ja hänet on tutkimusryhmänsä kanssa palkittu Tieto-Finlandialla (1999). Asiasanat: johtaminen kansalaiset poliitikot vallankäyttö valtarakenteet yhteiskuntapolitiikkaEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Matala valta":


nothre.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us